Majoitu mukavasti saaristossa

fi sv en de

Varausehdot

Varaus on vahvistettu, kun ennakkomaksu (30%) on maksettu. Loppusuoritus on maksettava 4 viikkoa ennen majoituksen alkua. Viime hetken varauksista ja alle 4 vrk:n varauksista peritään kaikki maksut välittömästi. Sopikaa avainten saannista 2-3 päivää ennen tuloanne isäntäväen kanssa. Avainten luovutus tapahtuu maksukuittia vastaan.

Majoitusvuorokausi alkaa klo 15.00 ja päättyy klo 12.00, ellei muuta sovita.Viikkovuokrauksessa vaihtopäivä on lauantai, ellei toisin ole mainittu.

Lomamökkejä vuokrataan vain täysi-ikäisille, alle 18-vuotiaat ovat tervetulleita aikuisen vuokraajan seurassa. Lomamökkivuokraan kuuluu loma-asunnon vapaa käyttöoikeus, saunomiset ja polttopuut (ellei toisin mainita), keitto- ja ruokailuastiat, ruokailuvälineet sekä vuodevaatteet (patjat, peitot, tyynyt). Asiakas tuo mukanaan liinavaatteet, ellei toisin sovita. Kohteen siivouksesta oleskelun aikana ja sen päättyessä huolehtii asiakas. Kohde on jätettävä samassa kunnossa kuin se on otettu vastaan.

Lomamökkiä ei saa käyttää useampi henkilö kuin majoitusta varattaessa on sovittu. Asiakkaiden ja/tai lemmikkieläinten aiheuttamat vahingot veloitetaan.

Valmistaudu todistamaan henkilöllisyytesi saapuessasi majoituspaikkaan.

Toimistokulut
- varauskulut kotimaassa 12 euroa.
- varauskulut ulkomailta 20 euroa.

Peruutukset y.m.

Peruutus tulee aina tehdä kirjallisesti. Varauksen peruuttamisesta pidätetään 40 euroa ja toimistokulut 10 euroa.

Mikäli peruutus tehdään vähintään 28 vrk ennen majoituksen alkua, palautetaan ennakkomaksu lukuun ottamatta peruutus- ja toimistokuluja. Peruutuksen tapahtuessa 28–21 vrk ennen majoituksen alkua, pidätetään ennakkomaksu. Jos peruutus tapahtuu myöhemmin kuin 21 vrk ennen majoituksen alkua, eikä lomakohdetta saada uudelleen vuokratuksi, peritään koko maksu.

Suosittelemme matkavakuutuksen ottamista matkan peruuntumisen varalta. Myös viime hetkellä puhelimitse tai sähköpostilla tehty varaus on sitova. No show -tapauksessa asiakkaalle lähetetään lasku jälkikäteen. Suomen Saaristovarauksella on oikeus peruuttaa varaus:

• Mikäli kyseessä on ylivoimainen este, force majeure. Tällöin asiakas saa maksamansa vuokran kokonaisuudessaan takaisin.
• Mikäli laskua ei ole maksettu eräpäivään mennessä.

Omistajalla on oikeus olla luovuttamatta majoituskohdetta/poistaa varaaja, mikäli tämä tullessaan/loman aikana käyttäytyy häiritsevästi tai on huumaavien aineiden vaikutuksen alainen. Tällöin vuokraa ei palauteta. Mahdolliset lomakohteeseen liittyvät valitukset on osoitettava välittömästi niiden aiheen ilmaannuttua suoraan lomakohteen omistajalle tai huoltajalle. Vaikka välittäjä ei ole vastuussa kohteen kunnossa ilmenneistä puutteista, on ne hyvä saattaa myös välittäjän tiedoksi. Jos asiakas kuitenkin haluaa reklamoida Suomen Saaristovaraukselle, on hänen todistettava, että mökin puutteet/ongelmat on ensin todettu yhdessä omistajan tai huoltajan kanssa ja palautettava asiakaspalaute tai muu dokumentti molempien osapuolien allekirjoittamana Saaristovaraukseen.

Esitteen hinnat sitoumuksetta.