Majoitu mukavasti saaristossa

fi sv en de

Kaikenlaista kivaa

Saariston Rengastien majoituspaketti

Suositulle Saariston Rengastielle kannattaa tehdä varaukset etukäteen liikutpa sitten autolla, pyörällä tai moottoripyörällä. Haluatko viettää retkellä kaksi päivää vai kauemmin? Varaa meiltä helposti samalla kertaa majoitukset yhdeksi tai useammaksi yöksi ja saat samalla tietoa lauttojen aikatauluista ja nähtävyyksistä. Majoituspaketti 2 vuorokautta esim. 78 €/henkilö. Meiltä voit tilata myös Saariston Rengastien opaskirjan.

Kokous tai koulutus saaristossa

Tasokkaiden, talviasuttavien kokoushuviloiden sekä ohjelmapalvelujen valikoimamme kasvavat vuosi vuodelta. Tässä esitteessä on erityisesti ryhmille ja kokouskäyttöön sopivat kohteet merkitty punaisella tunnuksella. Valitse mieleisesi majoitus ja ota yhteyttä Suomen Saaristovaraukseen. Meiltä saatte kokousja majoitustilat kaiken kokoisille ryhmille keskitetysti yhdellä soitolla tai sähköpostilla. Varaa meiltä helposti koko kokouspaketti aterioineen ja ohjelmapalveluineen! Kalastus, tiimikisat, retket ja saunailta saariston maisemissa kruunaavat tilaisuutenne.

Vänö - elämys ulkosaaristossa

Luonnonkauniille Vänön saarelle on helppo tulla yhteysaluksella, taksiveneellä tai vuokraveneellä. Saarella on mökkimajoitusta max 25 hengelle. Kahvila Strandhugget sijaitsee aivan vierassataman tuntumassa ja tarjoaa kahvila- ja cateringpalveluja, puh. 040-9615985.

Rauhallinen rantasauna ja kylpytynnyri vuokrattavissa. Saaren jännittävään historiaan voi tutustua iltaisin opastetuilla kummituskierroksilla, puh. 040-7438758.

Vänö Vänner ry järjestää kesäjuhlia, lasten kerhoja, puuvenepäivän ja vuokraa kulttuuritaloa esim. häitä ja perhejuhlia varten.

Kappelilla kesäjumalanpalveluksia.

Frisbeegolf, kajakkeja, veneitä, optimistijollia.

Lisätietoja: www.vano.fi

Majoitukset ja retkipaketit www.saaristovaraus.fi

Leirikoulu tai luokkaretki saaristossa

Leirikoulu saaristossa on kuin matka ulkomaille. Upea luonto ja monipuoliset ohjelmat tekevät leirikouluviikosta ikimuistoisen. Viikko-ohjelmassa voi olla esimerkiksi kalastusta, yö autiolla saarella, erätietoa, melontaa, lintujen tai lepakkojen tarkkailua tai purjehdusretki. Ruotsinkielisessä saaristossa onnistuu kielikylpyleirikoulu varmasti ja vaivattomasti. Ympäristökasvatus on osa luontokoulutoimintaamme. Panostamme myös yhteistoimintataitoihin ja huomioimme ryhmien erityistoiveet.

www.luontokoulu.fi
info (ät) luontokoulu.fi
puh. 02-410 6600 (Saaristovaraus)


Merelle joutsenen selässä

Purjehdukset klassisella S&S Swan 43 kilpapurjeveneellä. Kohteena esim. legendaarinen Seilin saari. Hinta alk. 400 eur/ryhmä max 12 henkilöä.

Kylpytynnyri Mökillä tai ilman

Jos sinne pääsee autolla, pääsee sinne myös paljulla. Vuokraa nyt liikuteltava kylpypalju mökki-iltojesi iloksi ja päiviesi ratoksi! Kylpytynnyri on puilla lämmitettävä ja trailerin päälle asennettu, joten voit vuokrata sen omalle mökillesi, pihallesi tai minne haluat, kunhan se on kohtuullisella etäisyydellä Nauvon kirkonkylästä, Paraisilla tai Turussa. Hinnat alkaen: Arkisin 60€/vuorokausi Viikonloppuisin 140€/Vuorokausi