Majoitu mukavasti saaristossa

fi sv en de

Virkistyspäivät ja työhyvinvointi

Tarvitsetteko uutta potkua arkeen? Varaa meiltä virkistyspäivän ohjelmaksi retki saaristoon. Tarjoamme purjehdusta, kalastusta, luontoretkiä, kulttuurielämyksiä, liikuntaa ja luovaa toimintaa.

Tutustu Saaristoon pyöräillen!

AHVENANMAAN KIERROS 7 vrk

Matka alkaa Nauvosta tai Turusta ja paluu on samaan paikkaan. Reitti kulkee Turun saaristosta saaristolautoilla Ahvenanmaalle. Pyöräilyosuuksien kokonaispituus on n. 190 km. Nauvoon on päivittäin useita linja-auto yhteyksiä. Hinta 730 eur/ henkilö aamiaismajoituksella (7 yötä) kahden hengen huoneessa, polkupyörän varusteineen, laivaliput sekä reittiselostuksen karttoineen. Hinta omalla pyörällä 610 eur/henkilö. Yhden hengen huoneen lisä 190 eur. Matka toteutetaan omatoimisena 1.5.-30.8.

SAARISTON RENGASTIE 4 vrk

Matka alkaa Nauvosta tai Turusta ja paluu on samaan paikkaan. Pyöräilyosuuksien kokonaispituus on noin 140 km. Reittiin sisältyy päivittäisiä pidempiä ja lyhyempiä lauttamatkoja. Matkalaukkujen kuljetus saatavana lisäpalveluna. Hinta 465 eur/henkilö sisältää reittiselostuksen karttoineen, polku-pyörän laukkuineen, yhteysalusliput, aamiaismajoitukset (4 yötä) kahden hengen huoneessa. Matka toteutetaan omatoimisena 1.6. - 30.8.

Island hopping

Ohjelma puolihoidolla, majoitus 2 hengen huoneissa. Retket toteutetaan omatoimisina yhteysaluksia ja julkisia kulkuneuvoja käyttäen. Lisätietoja www.saaristovaraus.fi laivaliikenteen aikataulujen vahvistuttua.

Vuokraa purjevene

Vietä viikko tai kaksi purjehtien saarelta toiselle. Tai viikko mökkilomalla, viikko purjehtien. Meiltä voit vuokrata erityyppisiä purjeveneitä. Esim. Hanse 345 hinta alk. 1300 eur/viikko.

Melonta

Liikut äänettömästi pitkin meren pintaa ja pääset lähelle lintuja. Pääset tutkimaan saarten väliset sokkeloiset vedet ja nouset maihin ulkoluodolle tai hiekkarannalle. Teltassa heräät aamulla linnun lauluun. Osallistu melontaretkelle ja koet saariston läheltä. Esim. päiväretki meloen sisältää ohjauksen, kajakin, varusteet ja lounaan. Hinta alkaen 125 eur/ henkilö. Min. 4 hengen ryhmälle.

Retkiä tervantuoksuisilla purjelaivoilla

Pyydä tarjous!

Viihdeohjelmaa ryhmille

Saaristo tarjoaa upeat puitteet tapahtumien järjestämiseen niin merellä kuin sen rannoilla. Kun sinulla on merkkipäivät tai haluat kestitä vieraitasi - ota yhteyttä meihin. Voimme järjestää koko tapahtumasi: sopivat tilat, tarjoilun ja ohjelmapalvelun. Meiltä saat tanssimusiikkia, bilebändit, trubaduurin, haitarimusiikkia tai yhteislaulun laulattajan. Tai miten olisi lattari-ilta, jazzmusiikkia tai taikuutta, stand-up-komiikkaa tai murhamysteeri ratkaistavaksi. Illan aihe voi olla myös salakuljetusaika.

Luontokuvauskurssi

Tule oppimaan luontovalokuvausta asiantuntevan opettajan ohjauksessa. Kursseilla on kolme eri teemaa: Talven valoa, Kevään ihmeitä ja Syksyn ruska. Kuvaamme eri vuodenaikoihin liittyviä ilmiöitä saariston maisemissa ja saamme ohjausta erilaisista tekniikoista. Tuloksena entistä parempia kuvia. Viikonloppukurssilla puolihoito ja majoitus. Hintaesimerkki 10 henkilön ryhmässä 360 €/henkilö.

Toimintaa luonnossa

Tutustu saaristoluontoon lintu-tai lepakkoretkillä tai hyljesafarilla tai opi hyödyllisiä taitoja erätaitokursseilla. Maisema lautasella -päiväretki perehdyttää sinut villivihannesten ja yrttien käyttöön ruoanlaitossa. Tai osallistu saariston perinnemaisemien kunnostamiseen talkooleirillä.

Ryhmäretkillämme viihdytään!

Saariston kulttuuri, maisemat, musiikki, maut ja tarinat punoutuvat unohtumattomiksi elämyksiksi monipuolisilla ryhmäretkillämme. Unohtamatta iloista yhdessäoloa. Voitte samalla matkalla käydä Turussa, saaristossa, Naantalissa tai Raumalla tai ulottaa matkanne aina Ahvenanmaalle saakka. Tutustua Suomen vanhimpaan historiaan tai maan lajirikkaimpaan luontoon. Voitte valita valmiista retkiohjelmistamme tai pyytää meitä suunnittelemaan retken omien idoittenne pohjalta.

Poimintoja ohjelmistamme:

Saariston rengastie ja Pikkurengastie, Saaristoseikkailu Ahvenanmaalle 3 päivää, Kökar 2 päivää, Kustavi-Brändö, Seilin saari, Utön ja Bengtskärin majakat, Kartano- Viinitila ja kalkkilouhos, Kartanoita ja puutarhoja Kemiönsaarilla, Keskiaikaisia kirkkoja, Historiallisia Ruukkeja, Retkiä viikinkien vanavedessä, Mannerheimin lapsuudenkodista presidenttien puutarhaan, Ruissalossa: viihdettä, historiaa ja hortonomiaa. Tuo ryhmäsi saariston musiikkijuhlille, kesäteatteriin, risteilylle tai ostosmatkalle esim. sadonkorjuujuhlan tai silakkamarkkinoiden aikaan. Järjestämme myös viihdeohjelmaa, kts sivu 22. Lisätietoja osoitteessa www.saaristovaraus.fi. Tiedustelut info@saaristovaraus.fi tai 02-410 6600.

Seilin saari

Seilin saari on toiminut spitaalisten karkotuspaikkana ja siellä on ollut mielisairaala. Nykyään saarella on Turun Yliopiston merentutkimuslaitos. Kesäisin järjestämme opastettuja retkiä Seilille Nauvon satamasta yhteysaluksella. Lisätietoja saat kotisivuiltamme kevään aikana. Retkellä kuullaan Seilin jännittävä historia ja tutustutaan museokirkkoon ja hautausmaahan. Retkeen kuluu aikaa kolme tuntia ja hinta on 30 €/aikuinen, 15 €/lapsi.